Skip to content

Winterwedstrijdtraining van start

Heb jij minimaal CWO 2 en heb je ambitie om naast je CWO diploma ook een mooie beker mee naar huis te nemen? Dan hebben wij goed nieuws!
Deze herfst en winter kun jij wedstrijdtraining volgen zodat je dichterbij een mooie beker kan komen. Wedstrijdtraining gaat om het verbeteren van je eigen inzicht, het verbeteren van de manier waarop je met de boot om gaat en het uiteindelijk winnen van een wedstrijd. Heb jij een goede dosis uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen? Wil je graag klaar zijn voor wedstrijdzeilen? Aanmelden kan via DEZE LINK!
We horen je denken, wanneer mag ik dan allemaal varen? Er van uitgaand dat het water vloeibaar is (dus geen ijs), gaan we trainen op de volgende data. We hebben 1 datum gereserveerd als optie mocht er 1 dag niet door kunnen gaan (in overleg kan deze nog aangepast worden).

12 december 2021
9 januari 2022
23 januari 2022
13 februari 2022
6 maart 2022
20 maart 2022 (reserve)

Er zijn maar 12 plekken beschikbaar voor de wedstrijdtraining en zal doorgaan bij minimaal 6 deelnemers. Ken je iemand met een CWO 2 diploma die met je mee wil trainen, zodat je hem of haar kan verslaan natuurlijk, regel dan dat die persoon zich ook inschrijft! Je kan een Optimist of Laser (Pico) van de club gebruiken, als je een eigen boot hebt is dat nog beter.

Inschrijven voor de training is alleen mogelijk als je jeugdlid of gezinslid bent van de ZVO. Heb je in het seizoen van 2021 les gehad? Dan ben je automatisch jeugdlid en kies je voor de optie ‘totaal bestaand lid’. Heb je les gehad in een seizoen vóór 2021 of is het lidmaatschap niet verlengd dan kies je voor de optie ‘totaal nieuw lid’. Gebruik je je eigen boot bij de training? Dan krijg je een korting op het totaal. Zie onderstaand het kostenoverzicht.

Kosten voor de training bedragen:

Totaal bestaand lid: € 180,-
Totaal nieuw lid: € 225,-
Korting voor gebruik eigen boot: € 25,-
Optie voor een wedstrijdtraining trui: afhankelijk van animo NTB.

We hopen je te zien op 12 december 2021.
Groeten Sanne-Marije en Gijs.